Yine hiç un kullanmadan oluşturduğum enfes ve sağlıklı bir lezzet. Dışarıda olduğumuzda, yanımızda bulundurabileceğimiz bir lezzet üstelik.
MALZEMELER:
3 çay bardağı dolusu portakal kabugu rendesi
1 çay fincanı ıslatılarak rondolanmış kuru fasulye
1 çay bardağı süt kaymağı
1 çay fincanı peynir rendesi
3 adet yumurta
1 çay bardağı susam
YAPILIŞI:
Tüm malzemelerimizi kaşık yardımı ile karıştırıyoruz. Pasta kağıtlarının içerisine yerleştirerek fırına sürüyoruz. 170-200 derece arası bir isıda yaklaşık 20 dakika firinliyoruz.
Sonuç mükemmel oldu.
Denemek isteyenlere, afiyet olsun dileklerimle...
MALZEMELER:
3 çay bardağı dolusu portakal kabugu rendesi
1 çay fincanı ıslatılarak rondolanmış kuru fasulye
1 çay bardağı süt kaymağı
1 çay fincanı peynir rendesi
3 adet yumurta
1 çay bardağı susam
YAPILIŞI:
Tüm malzemelerimizi kaşık yardımı ile karıştırıyoruz. Pasta kağıtlarının içerisine yerleştirerek fırına sürüyoruz. 170-200 derece arası bir isıda yaklaşık 20 dakika firinliyoruz.
Sonuç mükemmel oldu.
Denemek isteyenlere, afiyet olsun dileklerimle...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder